030 - 21 00 100 mail@wimini.nl

Over Ons

In 2000 besloten wij, na veel ervaring te hebben opgedaan op het gebied van bouw en verbouw, een klusbedrijf te beginnen. Na gemerkt te hebben dat er een grote behoefte was aan multifunctionele bedrijven die je kan bellen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden vonden wij een gat in de markt. Van het ophangen van een schilderij tot aan de renovatie van een badkamer moest je bij ons terecht kunnen. Zo waren we multifunctioneel van kleine tot omvangrijke verbouwingen.

Onze naam komt voort uit verschillende namen in mijn gezin. Zelf heet ik Wil welke het eerste deel van onze naam inhoud (WI). De rest van de naam komt voort uit die van mijn twee zonen, Mitchel (MI) en Nigel (NI). Uiteindelijk heeft dat ons de naam WIMINI gegeven.

Naast het praktiseren van mijn eigen hobby, bouwen en verbouwen, wil ik met ons bedrijf tevens een toekomstige, goede werkplek voor mijn zonen creëren. Bouwen en verbouwen is bij ons hele team met de paplepel ingegoten.

Inmiddels zijn we een onderhoudsbedrijf met zeer veel ervaring op de meest uiteenlopende werkterreinen dat een uitstekende kwaliteit levert met goede garantiebepalingen. Sinds 2003 mogen wij ook met trots zeggen dat we aangesloten zijn bij het VLOK.

Aangesloten bij vereniging
van klussenbedrijven

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Fundeon

Wij zijn aangesloten bij VLOK.