030 - 21 00 100 mail@wimini.nl

Ons Werk

Schilderwerk

Alle schilderwerken, zowel binnen als buiten, zullen worden uitgevoerd met de juiste kennis en expertise. Wij werken alleen met de beste materialen en merken welke wij persoonlijk voor u selecteren. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit van werk en service

Renovatie en Verbouwingen

Wilt u uw woning renoveren of verbouwen, dan staat u voor een hele uitdaging. Een uitdaging waar u misschien het bos niet door de bomen ziet en niet weet hoe te beginnen. Daarom helpen wij u hierbij graag zodat wij alles netjes voor u kunnen regelen. Wij hebben voor u de beste tips en goed advies voor het verbouwen of renoveren op een professionele wijze.

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer of een nieuwe toilet? Twijfelt u tussen een douche of een bad? Is het de bedoeling dat uw nieuwe badkamer rolstoelvriendelijk wordt. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat. Met onze uitgebreide ervaring maken wij graag uw nieuwe sanitair in orde.

Loodgieterwerk

Altijd vervelend een lekkende kraan, een toilet die niet meer doorspoelt of een lekkage in uw waterafvoer. Hiervoor heeft u iemand nodig met kennis van loodgieterwerk die deze onhandigheden met vakkennis voor u kunt oplossen.

Installatiewerk

Dat schilderijtje wat nog steeds een keer opgehangen moet worden, een nieuwe tv bevestigen aan de muur, een nieuw bureau op de kamer van uw kind. Voor elke vorm van installatiewerk kunt u bij ons terecht.

Aanbouwen

U heeft altijd al gedroomd van een grotere ruimte en besluit om een aanbouw te nemen. Wij bouwen graag met professionele kennis en op een vakkundige manier uw aanbouw van klein tot groot.

Facilitair onderhoud

Voor elk type onderhoud aan gebouwen of terreinen kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan hang en sluitwerk plaatsen, afstellen, monteren van stoothoeken of het controleren van uw verlichting of naambord. Ook houden wij graag voor u de beveiliging van uw pand up-to-date.

Aangesloten bij vereniging
van klussenbedrijven

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Fundeon

Wij zijn aangesloten bij VLOK.