Contactgegevens

WIMINI onderhoud- en klusbedrijf
Vleugelboot 64
3991 CL Houten

Tel: 030 21 00 100
Fax: 030 21 00 101
Mob: 06 206 65 962

Mail: mail@wimini.nl
WWW: www.wimini.nl

Verbouwing Praktijk Di Maio

Na 10 jaar werd het voor Praktijk Di Maio tijd om te gaan verbouwen. De in de voormalige garage gevestigde praktijk groeide uit z’n jasje. Dus ontstond het idee om qua ruimte uit te breiden en een nieuwe entree te maken aan de straatkant. Na een offerteronde viel de keuze op Wimini van Wil Fischer. Hij woont bij ons in de straat en het klikte meteen. Al pratend met Wil hebben we onze plannen nog wat aangepast en een voorstel bij de gemeente ingediend die gelukkig akkoord ging.

De  wachtruimte van de praktijk Di Maio  De  toilet in de wachtruimte van de prakijk Di Maio  De Praktijk  aan de binnenkant

Al tijdens onze vakantie kon Wil beginnen, zodat de praktijk daarna zo snel mogelijk weer open kon. Toen we van vakantie terugkwamen was er al veel werk gedaan. De wachtruimte was gemaakt, met het nieuwe toilet en schuifdeurkast en de praktijk was ook vergroot. De stukadoor had alles mooi glad afgewerkt en er kon gesausd worden. Daarna de nieuwe vloer erin en de praktijkruimte was helemaal klaar. Toen kon ook de nieuwe pui erin. Dat maakte het helemaal af. Het geeft een heel mooi licht in de wachtruimte en een mooie uitstraling naar buiten toe.

We hebben het contact met Wil heel prettig ervaren, hij denk met je mee. Heeft ook zo z’n eigen ideeën, maar hij maakt het zoals de klant het wil. Zoals Wil zegt : “het is jouw feestje”. Hij kan ervan genieten als hij een mooi stukje werk aflevert. Zelfs van het kitten van een randje bij het sanitair gaat hij helemaal glimmen. Als dat geen liefde voor je werk is! Natuurlijk gaan er ook wel eens kleine dingen mis in het werk, maar dan staat Wil er gelijk om het ook weer goed op te lossen. Klant is koning tenslotte. Wij hebben erg genoten van de familiaire sfeer van het bedrijf. Als hij er met z’n vader Ben en zoon Mitchel was, was het altijd erg gezellig. Aan het einde van het werk kregen onze kinderen zelf een aardigheidje van opa Ben!

Michele en Birgit Di Maio, Hoefbladhof 20 Houten

 

Aangesloten bij vereniging van klussenbedrijven

Aangesloten bij vereniging
van klussenbedrijven

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Fundeon

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Fundeon

Wij werken uitsluitend via de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.