Contactgegevens

WIMINI onderhoud- en klusbedrijf
Vleugelboot 64
3991 CL Houten

Tel: 030 21 00 100
Fax: 030 21 00 101
Mob: 06 206 65 962

Mail: mail@wimini.nl
WWW: www.wimini.nl

De Familie Schmelten

Najaar 2005 kochten wij een huis in De Bilt. Dit huis voldeed helemaal aan de door ons gestelde eisen qua ruimte en indeling maar bevond zich nog in de oorspronkelijke staat van het bouwjaar 1973. Na uitgebreide inspectie en verbouwingsideeën, kwamen wij al snel tot de conclusie dat deze ‘verbouwing’ boven onze eigen capaciteiten uit zou stijgen en we dus een aannemer in zouden moeten schakelen. Via een advertentie kwamen we bij het klus- en onderhoudsbedrijf Wimini, waarvan eigenaar Wil Fischer een avond langs kwam om onze wensen aan te horen en een offerte te maken. Wat ons van meet af aan aansprak, was Wils heldere manier van technisch communiceren. In een voor leken begrijpelijke taal legde hij uit wat er naar zijn inzicht, doch conform onze wensen, diende te worden gedaan en wist hij deze klus te voorzien van een uiterst aantrekkelijk prijskaartje. Bovendien overtuigde hij ons van zijn principe dat er bij Wimini geen sprake zou zijn van stelposten; kortom: de overeen gekomen prijs zou simpelweg de prijs van de gehele verbouwing worden Als er gaandeweg zou blijken dat we tegen de verwachting in een keuze zouden moeten maken om een uitbreiding te doen van de verbouwing, zou er een aanvullende offerte worden gemaakt. Mede hierdoor hadden wij vanaf het begin een groot vertrouwen in Wil Fischer.

Verbouwd werden: zolder, badkamer, toilet, open haard, keuken, de gehele elektrische installatie en de verwarmingsinstallatie (plaatsing nieuwe HR-ketel). Tevens werden woonkamer en trappenhuis voorzien van een laag spachtelputz.

Gedurende de verbouwing sprongen de volgende elementen in het oog:

  • Elke verbouwingsfase werd in goed overleg uitgevoerd.
  • Er werd met vakbekwame mensen gewerkt.
  • De verbouwing kenmerkte zich door goede aansturing en afstemming.
  • Het werk werd netjes uitgevoerd; één keer per week werd alles opgeruimd en aangeveegd en werd overtollig materiaal afgevoerd.
  • Alle afspraken over werk en tijdsplanning werden nagekomen.
  • Er was een prima service, ook na afloop van de verbouwing!, aanvullende werkzaamheden als het aansluiten van het badkamermeubel en aansluitwerkzaamheden na het plaatsen van de nieuwe keuken werden snel en adequaat uitgevoerd.

Wij kunnen tegen iedereen zeggen: "Wil Fischer en zijn team zijn prima in staat om elke verbouwing op een doeltreffende manier te realiseren voor een aantrekkelijke prijs".

 

Aangesloten bij vereniging van klussenbedrijven

Aangesloten bij vereniging
van klussenbedrijven

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Fundeon

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Fundeon

Wij werken uitsluitend via de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.