Contactgegevens

WIMINI onderhoud- en klusbedrijf
Vleugelboot 64
3991 CL Houten

Tel: 030 21 00 100
Fax: 030 21 00 101
Mob: 06 206 65 962

Mail: mail@wimini.nl
WWW: www.wimini.nl

De Familie Kroon

Voor acute hulp bij een lekkage riep ik de hulp in van Wimini, een klusbedrijf, zoals ik op een blauwe bedrijfsauto in de straat had gezien. Wat meteen opviel was de correcte manier waarop Wil Fischer, de “klusjesman” deze klus aanpakte. Duidelijke afspraken, heldere offerte en snelle aanpak van het probleem. Het gaf mij de moed hem te interesses voor een mankement aan ons huis, waarvoor ik vergeefs de hulp van gerenommeerde bouwbedrijven uit Houten e.o. had gevraagd. Zij deden hun bijdrage af met: teveel risico, te technisch, te duur.

Twee later aangebouwde delen aan ons huis braken namelijk af. Grote scheuren werden zichtbaar. Vooral de schuur zakte steeds verder weg van het huis. Toen ik Wimini daarmee confronteerde reageerde hij geschrokt: dit mag toch niet! Ik vroeg hem of hij bereid was de schuur te slopen en in plaats daarvan een houten optrek neer te zetten. De verzakkingen waren ontstaan door een berekeningsfout van de vorige aannemer, waardoor de fundamenten te licht waren uitgevoerd. En hout is lichter dan steen. Wimini zei toe met een offerte voor sloop en houtbouw te komen. De volgende dag verscheen hij echter met de mededeling ‘slecht geslapen te hebben, want het is zonde zo’n goed bouwwerk te slopen. Er moest een andere oplossing mogelijk zijn.’ Het onmogelijke gebeurde: onze schuur en aanbouw staan nu weer precies op de plek zoals ze 15 jaar geleden gezet waren. Met hydraulische krikken, stalen pijlers, steunberen op hun plaats gezet. Er werd een gigantische klus geleverd.

Verbouwing de Familie Kroon

Ondertussen werd het complete huis van buiten gerenoveerd en geschilderd. Daarbij bleef het niet: Wimini pakte tevens het terras en tuin aan. De 25 jaar oude tuin en heining werd geheel gesloopt. Wil Fischer kwam met een ontwerp waarvoor we meteen enthousiast werden. Zelfs de vijver werd verplaatst! We zijn nu trots op erf en huis en laten graag aan vrienden zien wat onderhoud- en klusbedrijf Wimini voor ons gedaan heeft. We zijn zelfs trots op Wimini en zijn team hardwerkende vaklui. Voor ons staat Wimini voor betrouwbaar, correct en kwaliteit.

Suze en Henk Kroon, Heermoeshof 12, Houten

 

Aangesloten bij vereniging van klussenbedrijven

Aangesloten bij vereniging
van klussenbedrijven

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Fundeon

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Fundeon

Wij werken uitsluitend via de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.