Contactgegevens

WIMINI onderhoud- en klusbedrijf
Vleugelboot 64
3991 CL Houten

Tel: 030 21 00 100
Fax: 030 21 00 101
Mob: 06 206 65 962

Mail: mail@wimini.nl
WWW: www.wimini.nl

De Familie Braal

In 2009 besloten wij dat er het e.e.a. aan onze woning gedaan moest gaan worden. Het belangrijkste voor ons was dat de badkamer en het toilet vernieuwd zou worden want deze waren echt aan vervanging toe. Daarnaast hadden wij ook nog de wens om onze woning aan de achterkant uit te bouwen zodat wij een ruimere huiskamer zouden krijgen. Aangezien onze buren ook een aanbouw wilden zou alles bij elkaar een flinke klus zijn.

In het maken van een keuze voor een aannemer zijn wij niet over 1 nacht ijs gegaan. Wij hebben verschillende aannemers langs laten komen om een offerte te laten maken. Wil Fischer is ook langs geweest. Wij hadden wel eens gezien dat hij bij ons in de straat had gewerkt en daar zag het er allemaal keurig uit. Het klikte meteen en hij had een duidelijk verhaal en kon de zaken goed uitleggen. Ook hield hij zich keurig aan de afspraak met het toezenden van de offerte.

De goede offerte, maar vooral de klik maakte dat wij met WIMINI in zee gingen. Ook de buren zagen het zitten met hem, dus het werk kon beginnen…

Hier werd de fundering van de vloer gelegd

In september was het zover en gingen ze aan de slag. De uitbouw was als eerste aan de beurt. Het heien en de fundering werd door een gespecialiseerd bedrijf gedaan. Daarna kon Wil met zijn team aan de slag. Nadat de uitbouw klaar was zijn ze verder gegaan met de badkamer en het toilet en is ook de stukadoor aan het werk gegaan.

Uiteraard zaten er ook wel eens zaken tegen (onze ervaring is dat er eigenlijk met elke verbouwing wel eens wat tegen zit), maar Wil zorgde er altijd voor dat dit opgelost werd.

Kort samengevat: Wij zijn tevreden over WIMINI.

Kernwoorden waarom: Betrouwbaar, kwaliteit, toegankelijk, flexibel, vriendelijk…

Tijdens de verbouwing heb ik (vooral in het begin) een blog bijgehouden waarop de vorderingen te zien zijn: http://verbouwingzwanenkamp.blogspot.com/

Aanbouw in de maak

 

Aangesloten bij vereniging van klussenbedrijven

Aangesloten bij vereniging
van klussenbedrijven

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Savantis

Erkend leerbedrijf aangesloten bij Fundeon

Erkend leerbedrijf
aangesloten bij Fundeon

Wij werken uitsluitend via de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.